Connie er navnet, og dette er en blogg kun for trykk og foto. Vi får utdelt oppgaver på skolen og skal ta bilder og oppdatere bloggen utifra dem. Yey, dette skal bli den fresheste bloggen av alle...

mandag 30. august 2010

UKE 34 FØRSTE PARAPLYSHOOT


Dette er noe jeg ikke kan, og tror virkelig det kan bli spennende og lærerikt. Fotografering fra riktige vinkler og redigering av bilder er fortsatt veldig vanskelig og uforståelig, men jeg håper det er noe jeg vil bli flink til i løpet av året. Denne gangen var temaet paraply, og når man ikke har peiling på hva man driver med er det vanskelig å få til bilder som fokuserer på det temaet handler om. På disse bildene prøver jeg å fokusere på paraplyen og har forsterket kontrasten for å få det frem enda bedre.

KAMERAINNSTILLINGER:
NIKON D60
Iso: 200/400
Blender: f/8

1 kommentar:

  1. Hei Connie. 2foto med lik motiv, men samtidig så forskjellige.
    Bilde 1: er lysere enn bilde 2. Her har apparatet sluppet inn mer lys. Tenker du her har ISO 400.
    Bilde 2: har klare overganger mellom lyst og mørkt; gir gode kontraster. Paraplyens form kommer bedre frem i dette bildet enn i bilde 1. Du har gjort et bedre valg i dette bildet. Hovedelementene (hodet og paraplyen) er gode i forgrunnen. Bakgrunnen er underordnet. Godt forsøk! Berit og Britt.

    SvarSlett